Πρόγραμμα Αγώνων Γ΄  Κατηγορίας

Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

2η ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 

                                                               

    Στο γήπεδο Παστίδας, η ομάδα μας αντιμετώπισε την Δήμητρα Δαματριάς για την 2η Αγωνιστική της Γ΄Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

    Οι παίκτες μας καλά στημένοι στο γήπεδο, παίζοντας πάλι με πάθος και έξυπνα, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και κέρδισαν με σκορ 2-0.

     Οι φάσεις του αγώνα:

Στο 13΄φάουλ του Χαρτοφύλλη απέκρουσε ο Αρκούλης σε κόρνερ.

Στο 18΄απ' ευθείας κόρνερ του Φωτεινή Ε.Π. μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Δήμητρας αλλά πέρασε με την μπάλα τη γραμμή του τέρματος και ο επόπτης κ. Μαυρουδής έδειξε σέντρα 0-1.

Στο 25΄ ο Πάττας μπήκε στη μικρή περιοχή άλλα έπεσε στα πόδια του ο Δημητράκης Μ. και απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 37΄εκτελεση φάουλ του Χατζηδημητρίου απέκρουσε προς στιγμή ο Δημητράκης, προβολή του Τσέλιου αποκρούει ξανά πεσμένος κάτω ο Δημητράκης, κεφαλιά του Πάττα γκολ το οποίο ακυρώθηκε επειδή ο σκόρερ ήταν σε εμφανή θέση οφσάιντ.

Στο 39΄ο Χαρτοφύλλης πέρασε δύο αμυντικούς μπήκε στην μεγάλη περιοχή αλλά το σουτ που έκανε κτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 41΄απ΄ευθείας φάουλ του Kitavovski απέκρουσε απέκρουσε σε κόρνερ ο Δημητράκης.

Στο 50΄ ο Χαρτοφύλλης κέρδισε τις κόντρες από τους αμυντικούς της Δήμητρας, μπήκε στη μεγάλη περιοχή σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 64΄ο Χατζηδημητρίου, μετά από λάθος διώξιμο των αμυντικών μας, έγινε κάτοχος της μπάλας έκανε ένα δυνατό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής , το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Δημητράκης Μ.

Στο 66΄αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) ο Πάττας.

Στο 67΄ ο Διακοναστάσης με τον Χαρτοφύλλη έπαιξαν ωραία το 1-2 με το τελευταίο να σουτάρει και να αποκρούει ο τερματοφύλακας της Δήμητρας σε κόρνερ.

Στο 74΄ο Διακοναστάσης πάσαρε στον Χαρτοφύλλη αυτός με προσποίηση ελευθερώθηκε από δύο αμυντικούς και με ωραίο σουτ έκανε το τελικό 0-2. 

  Διαιτητής ήταν ο κ. Κόγγος με επόπτες τους κ. Κασιώτη και Μαυρουδή.

 

Δήμητρα Δαματριάς: Αρκούλης, Πηδιάκης (79΄Γουλάς), Μπιλιάς, Τσακίρης, Χατζηδημητρίου, Ιωαννίδης (54΄Θεουλάκης), Kitavovski, Τσέλιου (74΄Παναής), Πάττας, Πηδιάκης, Καρναβάς.

 

Άγιος Ισίδωρος: Δημητράκης Μιχ., Φωτεινής Ε. Π., Δημητράκης Π., Αναστασάς, Καλαεντζής (76΄Κιαουρτζής Ι. Ε.), Βονάκης Ε. Σ., Κιαουρτζής Ι. Γ. (85΄Δραγουμάνος), Γεωργαλλής , Κοντός (58΄Διακοναστάσης Κ.), Καρίκας, , Χαρτοφύλλης.

 

Φωτογραφίες από τον αγώνα:

 

 

 

 

 

 

                                                                                              28/10/2012

 

 

SPORTSMANIA

© agios isidoros 2010