Πρόγραμμα Αγώνων Γ΄  Κατηγορίας

Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

                                                                  

    Στο γήπεδο του Αγίου Σουλά, η ομάδα μας αντιμετώπισε τον Ευκλή Σορωνής για την 4η Αγωνιστική της Γ΄Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

    Η ομάδα μας κατέβηκε στον αγώνα με πολλές ελλείψεις λόγω τραυματισμών πολλών παικτών και της τιμωρίας του Χαρτοφύλη, έτσι έχασε από μια καλή ομάδα που έχει βλέψεις πρωταθλητισμού στον όμιλό μας. Σήμερα η ομάδα μας είχε σε πολύ καλή μέρα τον τερματοφύλακα μας Δημητράκη Μιχάλη ο οποίος έκανε εντυπωσιακές επεμβάσεις. Η μοναδική φορά που νικήθηκε ήταν στο 10΄όταν με κοντινή προβολή ο Καραγιάννης σημείωσε το μοναδικό τέρμα του αγώνα.

     Πάντως μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ όταν το απ' ευθείας φάουλ του Σάββενα Κ. στο 49΄κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ευκλή.

     Δοκάρι είχε και ο Ευκλής στο 85΄όταν το δυνατό σουτ του Καραγιάννη απέκρουσε ο Δημητράκης και στη συνέχεια κτύπησε στο δοκάρι.

     Διαιτητής ήταν ο κ. Κυρίτσης με επόπτες τους κ. Κασιώτη και Καλκαβούρα.

 

Ευκλής Σορωνής: Μαριεττής Κ., Τσαγκαράκης, Παπαστεργής, Καρακόπουλος, Ικαρης, Μπερετούλης (81΄Κασέρης), Σιαναβέλης (62΄Αγγελής), Μακαρούνας, Δάσσιος (85΄Λαός), Καραγιάννης, Μαριεττής Ε. .

 

Άγιος Ισίδωρος: Δημητράκης Μιχ., Φωτεινής Ε. Π., Δημητράκης Π., Αναστασάς, Γεωργαλλής , Βονάκης Ε. Σ.,  , Μαούνης (76΄Διακοπαρασκευάς), Σάββενας Κ. (66΄Δραγουμάνος), Κοντός,  Διακοναστάσης Κ., Αναστάσης (46΄Σάββενας Γ.).

 

Φωτογραφίες από τον αγώνα:

 

 

 

 

 

 

                                                                                              11/11/2012

 

 

SPORTSMANIA

© agios isidoros 2010