ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ

 Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο σημερινό αγώνα

Σήμερα η ομάδα μας έπαιξε φιλικό αγώνα με την ομάδα των Ιπποτών στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων. Η ομάδα των Ιπποτών θα αγωνιστεί φέτος στη Β΄κατηγορία και έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της. Ο αγώνας έληξε 2-1 για την ομάδα των Ιπποτών. Οι παίκτες μας έδειξαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο και μάλιστα προηγήθηκαν στο σκορ με γκολ του Γιώργου Κοντού. Στο δεύτερο ημίχρονο φυσιολογικά ήρθε η κούραση αφού η ομάδα μας ακόμα δεν έχει ξεκινήσει κανονικά προπονήσεις και η προετοιμασία της θα ξεκινήσει αρχές Σεπτεμβρίου. Το συμπέρασμα που βγήκε από τον αγώνα αυτό είναι ότι η ομάδα μας μπορεί να στηριχτεί στους αρκετούς αλλά ορεξάτους νεαρούς παίκτες που έχει φέτος στο ρόστερ της .

Για την ομάδα μας έπαιξαν οι : Φωτεινής Ε. Σ., Σάββενας Γ., Αναστασάς, Φωτεινής Ε. Π., Σαράντης, Κουρδουνάκης, Βονάκης Ε. Σ., Κιαουρτζής Ι. Γ., Κιαουρτζής Ι. Ε., Μαούνης, Κοντός, Δημητράκης, Δραγουμάνος, Σάββενας Κ., Διακοπαρασκευάς και Βονάκης Ε. Γ.

 

 

 φωτογραφία από τον αγώνα

 φωτογραφία από τον αγώνα

   

Χρέη διαιτητή εκτέλεσε ο Γ.Γ. της ομάδας μας Βονάκης Στέλιος ο οποίος τα πήγε αρκετά καλά αφού φορούσε τα ειδικά γυαλιά εντοπισμού οποιασδήποτε αντικανονικής ενέργειας.

                                                                       10-8-2011

 

© agios isidoros 2010