Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013 στις 12:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ» στον Άγιο Ισίδωρο Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Ισιδώρου ο «ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ» και ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Αγίου Ισιδώρου έκοψαν την βασιλόπιτα τους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο ιερέας του χωριού πάτερ Παρθένιος, ο οποίος ευλόγησε τις πίτες των δύο συλλόγων, οι Αντιδήμαρχοι Ρόδου κ.κ. Διακοσταματίου, Κυριακούλης και Πάλλας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Αναστασας, οι εκπρόσωποι της Ε.Π.Σ.Δ. κ.κ. Καλαθενός, Ψιλάκης και Σαββάκης, τα μελή της επιτροπής πρωταθλήματος κ.κ. Κυριακάκης και Κόκκινος, το πρώην μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Δ. κ. Μιχελαράκης, πολλοί συγχωριανοί και φίλοι των δύο συλλόγων.

Μετά τον λόγο του Προέδρου του Α.Π.Ο. και τους σύντομους χαιρετισμούς των Αντιδημάρχων, του Προέδρου της Κοινότητας και του Αντιπροέδρου της Ε.Π.Σ.Δ. τιμήθηκαν χορηγοί της ομάδας μας για την προσφορά τους στο σύλλογό μας και συγκεκριμένα οι  Φίλιππος Κυριακούλης Ε.Π.Ε., Ιωάννης Γ. Πάππου Α.Ε., Εκπαιδευτήρια Ροδίων Παιδία, Παναγροτική Ρόδου Πετράκης Ε. Χατζημανώλης Π. & Ε., Σταματάκης Στέλιος, Πιτσαρία Γόνδολα Πιστόλας Γιάννης, Αλαφάκης Γιώργος και Λυριστής Τάσος.

Στην εκδήλωση υπήρχε έκθεση με φανέλες της ομάδος, από το 1982 έως σήμερα, με τα κύπελλα και τα αναμνηστικά που κατέκτησε η ομάδα μας στα πρωταθλήματα και στις διοργανώσεις της Ε.Π.Σ.Δ. καθώς και σε διάφορα τουρνουά και με αποκόμματα εφημερίδων.

Επίσης υπήρχε μπουφές προσφορά των εταιριών ΙΒΙΣΚΟΣ, Φίλιππος Κυριακούλης Ε.Π.Ε., Παραδοσιακό Μελεκούνι Αγίου Ισιδώρου, Κοντός Γ. & ΣΙΑ Ο.Ε., τους οποίους και ευχαριστούμε. Τον μπουφέ προετοίμασαν τα αδέλφια Γιώργος και Μιχάλης Δημητράκης τους οποίους ευχαριστούμε .

Τέλος τα φλουριά, που αντιστοιχούσε το καθένα με μια εικόνα του Πολιούχου του χωριού μας Αγίου Ισιδώρου, βρήκαν ο γιατρός και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Δ. Σαββάκης Μιχάλης και ο ποδοσφαιριστής μας Αχτσί Τανέρ .

Φωτογραφίες από την εκδήλωση :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                             10/3/2013

 

 

SPORTSMANIA

© agios isidoros 2010